Skoči na glavno vsebino

Vsak ponedeljek od 14.30 do 15.30 na OŠ Spodnja Idrija za učence razredne stopnje v okviru programa POPESTRIMO ŠOLO potekajo zanimive, pestre in brezplačne delavnice. Na urici plesa ob glasbenih hitih učenci urijo občutek za ritem in krepijo veselje do plesa, računalniški »frajerji« širijo veščine računalniškega opismenjevanja, pri urici angleščine pa na igriv in zabaven način spoznavajo prve angleške besede.

popestrimo solo1 M

Popestrili pa smo si tudi nedavne zimske počitnice. Vsi učenci, ki so se med počitnicami dolgočasili doma, so se nam v četrtek dopoldne lahko pridružili na pravem gusarskem dopoldnevu. Podali smo se na lov za zakladom. Spopadli smo se s težkimi nalogami in si prislužili sladko nagrado. Imeli smo se res fino!

     popestrimo solo6 M     popestrimo solo2 M

popestrimo solo4 M     popestrimo solo3 M     popestrimo solo5 M

     popestrimo solo7 M

Na projekt POPESTRIMO ŠOLO 2014/15 se je uspešno prijavila OŠ Cerkno, kot partnerski šoli pa v njem sodelujeta tudi OŠ Spodnja Idrija in OŠ Idrija. Naročnik javnega razpisa je Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije. Financiran je s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Republike Slovenije.

 

(Število obiskov: 81)
Dostopnost