Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

za ekskurzijo v London (termin 13. – 16. marec, 2015) je prijavljenih (z vplačano akontacijo) skupno 64 učencev tretjega triletja.

Zraven gresta dve spremljevalki agencije – organizatorja potovanja in pet spremljevalcev, učiteljev na OŠ Spodnja Idrija.

V kratkem boste prejeli pošto neposredno z agencije s podatki, ki so bistveni glede programa, ter plačilnim nalogom ter navodili za plačilo preostalih štirih obrokov.

V London bomo potovali v dveh skupinah z dvemi letali, ki pa imata časovni razmik v odhodu z ljubljanskega letališča ter potem povratek iz Londona samo 30 minut. Razlika je samo v tem, da se ena skupina vrača na letališče Marco Polo v Benetkah in druga na tržaško letališče. Na letalih bodo razporejeni mešano (glede na datum plačila akontacije), kar sicer ni bistvenega pomena, v Londonu pa jih bomo razporedili v dve skupini glede na nivo znanja, da bosta vodnici spremljevalki lahko njuno delo prilagodili našim zmožnostim sprejemanja informacij v tujem jeziku.

Dodatne informacije in vsebinsko pripravo na potovanje bomo izvajali postopoma tekom prihajajočih mesecev do odhoda.

Samo še eno obvestilce oz. prošnja – če kdo že ima adapter za angleške vtičnice (ali mogoče kaki znanci, sorodniki,…), se priporočamo za informacijo, na vrat na nos pa zdaj ne hitite v nakup tega pripomočka, ker ne bo rabil vsak svojega in se bomo lahko naknadno še zorganizirali za nabavo ali izposojo.

učiteljici Urška in Ana

 

(Število obiskov: 382)
Dostopnost