Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

trenutno veljavni ukrepi za Goriško regijo, kamor sodi tudi naša šola, so podaljšani. To pomeni, da bo za vse učence naše šole pouk še naprej potekal na daljavo.

V skladu z današnjo okrožnico pristojnega ministrstva bomo šole v »črni« regiji od torka do petka organizirale nujno varstvo za tiste učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša (ali eden od staršev, ki je samohranilec) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Vljudno vas prosimo, da dobro razmislite o nujnosti omenjenega varstva. V primeru, da bo vaš otrok varstvo res potreboval, to sporočite najkasneje do jutri, petka, 29. 1. 2021, do 12.00 na elektronski naslov razrednika. Pravočasne prijave v varstvo so izredno pomembne zaradi organizacije dela, testiranja zaposlenih in prehrane.

Lep pozdrav,

Janja Habe, ravnateljica

(Število obiskov: 47)
Dostopnost