Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V skladu z okrožnico pristojnega ministrstva vas obveščamo, da se v torek, 9. 2. 2021, v šolske klopi ponovno vračajo učenci od 1. do 3. razreda.

Zaradi obveznega testiranja zaposlenih in s tem zagotovitve varnega okolja za vse deležnike vzgojno-izobraževalnega procesa prvi dan (v torek) jutranjega varstva ne bo mogoče organizirati, poleg tega se bodo šolska vrata odprla šele ob 7.30 oz. s šolskimi prevozi.

Vse šolske dejavnosti bodo potekale v enem oddelku, tj. »mehurčku«, zato bodo interesne dejavnosti, kjer prihaja do mešanja učencev, odpadle.

Za šolski prevoz, prehrano, podaljšano bivanje itd. bo poskrbljeno kot običajno. Spremenjen bo urnik kosil na matični šoli, zato da se oddelki v jedilnici ne bodo mešali:

  1. A (12.10–12.30)
  2. A (12.30–12.50)
  3. A (12.50–13.10), 3. B (13.10–13.30)

Odhodi domov bodo še vedno možni v istih terminih, kot je bilo v veljavi pred poukom na daljavo. V skladu s tem obvestite svoje razrednike na njihov e-naslov, če bo vaš otrok odhajal domov drugače kot pred poukom na daljavo (v šolo namreč še vedno lahko vstopajo zgolj učenci in zaposleni v šoli). V primeru, da se boste odločili, da otrok kosila nekaj časa ne bo prevzemal, ne pozabite na odjavo obrokov (na ustaljen dogovorjen način).

V kolikor bo učenec v šoli zbolel z vročino in drugimi znaki akutne okužbe dihal (sum na Covid-19), bo starš poklican, da pride otroka nemudoma iskat (javni prevoz ni primeren). Starši so dolžni obvestiti ravnateljico šole v roku 24 ur (telefonsko, elektronska pošta), v kolikor se izkaže, da je učenec okužen s Covid–19.

Ne pozabite, da otrok potrebuje v šoli in na avtobusu tudi masko, ki jo bo nosil v šolski stavbi le zunaj matične učilnice (hodniki, sanitarije ipd.).

Prilagamo vam še dopisa Združenja za pediatrijo (dopis za učence in dopis za starše).

Dragi učenci, veselimo se ponovnega snidenja z vami!

Lep pozdrav,
Janja Habe, ravnateljica
(Število obiskov: 59)
Dostopnost