Skoči na glavno vsebino

Na letošnji novoletni prireditvi smo imeli priložnost opaziti mnoge talente naših učenk in učencev.

Uživali smo v poslušanju pevskih zborčkov pod vodstvom učiteljice Eve Lahajnar, ki so nas popeljali skozi čudovite letne čase. V pomlad sta nas zazibala Julija s flavto in Miha Močnik z lastnimi pesmimi.

Poletje je bilo poučno in razigrano saj so nas učenci iz 5. a razreda poučili kako naj bomo drugačni vendar ne napačni, pogumne plesalke iz 7. razreda pa so nas ogrele z izjemnim plesom. Prav tako so se izkazale plesalke iz 3. in 4. razreda.

Jesen je postregla z igrico Slon pleza na drevo v igralski zasedbi učenk in učencev 5. b razreda, ki so se izkazali z izjemno igro, kostumi in pogumom.

Končno je zapadel sneg in prišla je zima, ko se radi ogrejemo s plesom, težko pričakujemo Božička z jelenčkom Rudolfom in pojemo. Vse to so nam prikazale učenke 6. razreda s plesom, učenke in učenci 4. razreda s petjem, plesom in igro ter pevski zborček.

Za glasbo v ozadju sta poskrbela Jakob in Teo, ki sta pazila, da bo predvajana ob pravem času, s pravo jakostjo, kar je popestrilo dogajanje na odru.

Ne smemo pozabiti naših igrivih napovedovalcev Matica in Aleksa, ki sta skozi pogovor usmerjala pozornost vas gledalcev v pravo smer in vas navduševala s svojo prisrčnostjo. Gledalcem v dvorani sta skušala dopovedati, da so s svojo prisotnostjo postali del sestavljanke in, da je srce postalo celota z vsakim od njih, kar je v dvorano prineslo dodatno toplino.

Poslovila sta se v duhu lepih misli in pozitivnega vzdušja, ki naj preveva  prihajajoče leto ter nam zaželela, da vsak prispeva košček sebe v celoto in naj prijaznost ter iskrenost napolnita naša srca.

Vsem nastopajočim učencem, učiteljem in ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri predstavi, iskrena HVALA!

Za konec pa, ne pozabite v svoje življenje vnesti novega pravila:

»Vedno skušajmo biti kanček prijaznejši, kot je nujno.«

 

(Število obiskov: 786)
Dostopnost