Spoštovani starši,

trenutno veljavni ukrepi za Goriško regijo, kamor sodi tudi naša šola, so podaljšani. To pomeni, da bo za vse učence naše šole pouk še naprej potekal na daljavo.

V skladu z današnjo okrožnico pristojnega ministrstva bomo šole v »črni« regiji od torka do petka organizirale nujno varstvo za tiste učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša (ali eden od staršev, ki je samohranilec) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Vljudno vas prosimo, da dobro razmislite o nujnosti omenjenega varstva. V primeru, da bo vaš otrok varstvo res potreboval, to sporočite najkasneje do jutri, petka, 29. 1. 2021, do 12.00 na elektronski naslov razrednika. Pravočasne prijave v varstvo so izredno pomembne zaradi organizacije dela, testiranja zaposlenih in prehrane.

Lep pozdrav,

Janja Habe, ravnateljica

(Število obiskov: 43)
Dostopnost