Skoči na glavno vsebino


Spoštovani starši, dragi učenci,

v skladu z današnjim odlokom vlade bo od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 ponovno prepovedano zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih, kar pomeni, da bo v tem času pouk za vse učence potekal na daljavo.

Pouk bo organiziran na enak način kot je že bil organiziran v tem šolskem letu (MS Teams, isti urnik videokonferenc itd.). Če se je/bo v kateri od družin pojavila potreba po dodatni opremi, prosim, javite na e-naslove razrednikov.

Osnovne šole bomo organizirale nujno varstvo le za tiste učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah. Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca (drugi odstavek 2. člena), kar pomeni, da morajo starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) šoli predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi. Starši lahko na razrednikov mejl najavite otroka v nujno varstvo do torka, 30. 3. 2021, do 20.00.

Kot je že bilo utečeno glede toplih obrokov v preteklosti, bomo za tople obroke poskrbeli tudi tokrat. Zaradi organizacije vas prosimo, da koriščenje toplih obrokov sporočite razrednikom do torka, 30. 3. 2021, do 20.00.


Lep pozdrav,
Janja Habe, ravnateljica

(Število obiskov: 40)
Dostopnost